Dvd
Engels

Once upon a time. Seizoen 7

Adam Horowitz (scenarist), Edward Kitsis (scenarist), Mark Isham (componist)
Henry Mills woont nu in Hyperion Heights, Seattle en is zijn verleden vergeten. Zijn dochter Lucy zoekt hem op omdat zijn hulp nodig is om een nieuwe vloek op te heffen.
Titel
Once upon a time. Seizoen 7 / created by Adam Horowitz and Edward Kitsis
Scenarist
Adam Horowitz Edward Kitsis
Componist
Mark Isham
Acteur
Ginnifer Goodwin Jennifer Morrison Lana Parrilla Robert Carlyle
Taal
Engels
Parallelle titel
Once upon a time
Uitgever
ABC Studios, © 2019
6 dvd-video's
Oorspr. opname
2018
Speelduur
22 x ca. 43 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits Walt Disney productie
EAN
8717418533427

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Zevende en laatste seizoen van de ABC-fantasyserie van Edward Kitsis en Adam Horowitz. Dit seizoen is een ‘soft reboot’ met een nieuwe verhaallijn en veel nieuwe personages. Henry Mills (nu gespeeld door Andrew J. West) is de inmiddels volwassen zoon van Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en haar prins. Hij werd geadopteerd door de slechte koningin Regina Mills. Nu is hij zijn verleden in het plaatsje Storybrooke, Maine, vergeten en woont in Hyperion Heights, Seattle. Ook hier wonen sprookjesfiguren en gewone mensen in harmonie samen. Henry’s dochter Lucy (Alison Fernandez) is zich wel bewust van haar sprookjesverleden. Ze heeft haar magische sprookjesboek bij zich en zoekt haar vader op omdat zijn hulp nodig is om een nieuwe vloek op te heffen. 22 afleveringen.

Over Adam Horowitz

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Adam Horowitz (4 december 1971) is een Amerikaans schrijver en televisieproducent van onder andere Lost en Once Upon a Time.

Carrière

Horowitz begon zijn studies op de Universiteit van Wisconsin, waar hij een bachelor haalde in 'Radio, Film en Televisie'. Hij leerde er ook Edward Kitsis kennen, en samen trokken ze naar Los Angeles om er te werken aan hun carrière. Ze kregen de kans om mee te werken aan scripts van Popular, en kregen de kans om mee te werken aan de hitserie Lost, waar ze al snel beide deel gingen uitmaken van het vaste schrijverscollectief.

Tegenwoordig is hij de (uitvoerend) producent en bedenker van onder meer Once Upon a Time.

Hij is getrouwd met Erin Barrett Horowitz.

Suggesties