Boek
Nederlands

Moord onder vuurwerk

Agatha Christie (auteur), H. Tromp (vertaler)
Hercule Poirot ziet zijn vakantie in een Zuid-Engelse badplaats in het water vallen wanneer hij daar een dame ontmoet, die binnen drie dagen drie maal aan de dood is ontsnapt.
Titel
Moord onder vuurwerk
Auteur
Agatha Christie
Vertaler
H. Tromp
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Peril at End house
Editie
1
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: The House of Books, 2015 | Andere uitgaves
203 p.
ISBN
9789048823208 (paperback)

Andere formaten:

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 30 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Detective. Hercule Poirot ziet zijn vakantie in een Zuidengelse badplaats in het water vallen wanneer hij daar een dame ontmoet, die binnen drie dagen drie maal aan de dood is ontsnapt. Kleine druk.

Over Agatha Christie

Dame Agatha Mary Clarissa Miller (Torquay, 15 september 1890 – Wallingford, 12 januari 1976) was een Britse schrijfster, die uitgroeide tot een van de meest succesvolle auteurs aller tijden. Haar werken zijn in ten minste 108 talen vertaald, waarvan er wereldwijd ruim 3 miljard zijn verkocht.

Agatha Christies oeuvre omvat 66 detectiveromans, 20 toneelstukken, 4 non-fictiewerken, 6 romans onder het pseudoniem Mary Westmacott en ongeveer 150 korte verhalen. Er zijn bijna 200 verfilmingen van en over Christies werk en over het leven van de auteur op het witte doek en de beeldbuis verschenen.

Ze is geestelijk moeder van onder meer Hercule Poirot, Miss Marple, Tommy en Tuppence en Mr. Harley Quin.

Levensloop

Jeugd

Agatha Mary Clarissa Miller wordt op 15 september 1890 geboren in Torquay, een statige kustplaats in Devon (Zuidwest-Engeland). Ze is de tweede dochter en het derde kind van d…Lees verder op Wikipedia