Titel
The many saints of Newark
Regisseur
Alan Taylor
Acteur
Alessandro Nivola Leslie Odom (jr.) Jon Bernthal
Taal
Engels
Uitgever
Warner Bros. Entertainment, © 2022
1 dvd-video
Oorspr. opname
2021
Speelduur
115 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Duits, audiodescriptie in het Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits en Italiaans voor slechthorenden Prequel van The Sopranos
EAN
5051888255391

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Alan Taylor

Alan Taylor (1959) is een Amerikaans regisseur van films en televisieseries.

Taylor begon zijn carrière als regisseur van Amerikaanse televisieseries, waarvan voornamelijk die van HBO zoals Sex and the City, Game of Thrones en The Sopranos. Met de laatste won hij in 2007 een Emmy Award in de categorie "Outstanding Directing for a Drama Series". Taylor won ook in 2008 een Directors Guild of America Award met de televisieserie Mad Men in de categorie "Outstanding Directorial Achievement in Dramatic Series' - Night". Op het witte doek werd hij in 2013 vooral bekend met de film Thor: The Dark World.

Filmografie

Films

  • 1995: Palookaville
  • 2001: The Emperor's New Clothes
  • 2003: Kill the Poor
  • 2013: Thor: The Dark World
  • 2015: Terminator: Genisys
  • 2021: The Many Saints of Newark<…Lees verder op Wikipedia