Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De boswolven

Alex Milway (auteur), Jesse Goossens (vertaler)
+1
De boswolven
×
De boswolven De boswolven
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Rosa en Nan zijn op Elandeiland een grotere hut aan het bouwen als het begint te stormen. Allerlei dieren komen bij hen schuilen. Dat geldt ook voor een onverwachte bezoeker: een wolvenwelp. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 jaar.
Onderwerp
Grootouders
Titel
De boswolven / tekst en illustraties Alex Milway
Auteur
Alex Milway
Vertaler
Jesse Goossens
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The forest wolves
Uitgever
Rotterdam: Lemniscaat, 2022
166 p. : ill.
ISBN
9789047713463 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een speels avonturenverhaal dat zich afspeelt op Elandeiland. Op Elandeiland verveel je je nooit. Of het nou mooi weer is of het regent dat het giet, er moet altijd van alles gebeuren. Rosa en Nan zijn juist een grotere hut aan het bouwen als het enorm begint te stormen. Allerlei dieren komen bij hen schuilen. Dat geldt ook voor een onverwachte bezoeker: een wolvenwelp. Durft Rosa naar de wolven te gaan waarover van die vreselijke dingen worden verteld? In vriendelijke, eenvoudige stijl geschreven. Met illustraties in lichtblauw en grijstinten. Alex Milwav werd geboren in het Engelse Hereford. Hij is illustrator, schrijver en animator. Hij heeft al twaalf kinderboeken op zijn naam staan. Bij Lemniscaat verschenen eerder zijn vier Hotel Flamingo-boeken. Vanaf ca. 7 jaar.

Over Alex Milway

Alex Milway (1978) is een Engelse illustrator, schrijver en animator. Hij heeft onder andere de boekenreeks Hotel Flamingo geschreven.

Biografie

Alex Milway werd geboren in het Engelse Hereford. Hij ging naar de kunstacademie in Shrewsbury toen hij 16 jaar oud was. Hij verhuisde naar London waar hij vooral aan tijdschriften werkte, toen hij zijn liefde voor schrijven ontdekte. Nu is hij een freelance schrijver en illustrator, hij combineert beide waar mogelijk.

Bij het Nederlandse Lemniscaat verschenen eerder zijn Hotel Flamingo en Elandeiland boeken.

Lees verder op Wikipedia