De Darkest Minds 3 - Nadat het geheime onderkomen van de Kinderalliantie is opgeblazen door de regering, vluchten Ruby (16, ik-figuur) en haar vrienden naar een andere plek. Vandaaruit smeden ze plannen om zo veel mogelijk kinderen uit de heropvoedingskampen te bevrijden. Vanaf ca. 15 jaar.
Titel
Een onzeker licht
Auteur
Alexandra Bracken
Vertaler
Anne-Marieke Buijs
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
In the afterlight
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, © 2018
1 cd
Speelduur
15:38
Oorspr. uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a453308

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Alexandra Bracken

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Fuzheado

Alexandra Bracken (Phoenix, 27 februari 1987) is een Amerikaans auteur van sciencefiction- en fantasyboeken voor jeugd en adolescenten.

Biografie

Alexandra Bracken groeide op in Scottsdale (Arizona) en studeerde in 2005 af aan de Chaparral High School in Scottsdale en ging vervoigens naar het College of William & Mary in Williamsburg (Virginia) waar ze in mei 2009 een graduaat in geschiedenis en Engels behaalde. Later verhuisde Bracken naar New York waar ze ging werken in een uitgeverij van jeugdboeken, eerst als assistent-redacteur en later bij de marketing. Na zes jaar besloot ze zich volledig te wijden aan haar carrière als schrijver en verhuisde ze terug naar Arizona.

Carrière

Op negentienjarige leeftijd begon ze als student met het schrijven van haar eerste roman Brightly Woven die op 23 maart 2010 uitgegeven werd door Egmont USA. Het boe…Lees verder op Wikipedia