Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:
Als de 28-jarige Louise wordt geconfronteerd met een persoon uit haar verleden, staat haar stabiele leven plotseling op zijn kop.
Titel
Ademloos
Auteur
Anja Feliers
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2021 | Andere uitgaven
274 p.
ISBN
9789464012248 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Louise geniet van haar leven als happy single en een onenightstand op zijn tijd. Maar dat verandert als Tyler Moore contact met haar zoekt. De knappe en charismatische Tyler Moore die tien jaar geleden abrupt verdween en die ze nooit uit haar hoofd heeft kunnen zetten. Ook nu valt ze weer als een blok voor hem en geeft zich over aan de dierlijke lust die Tyler Moore bij haar teweegbrengt. Terwijl ze zich afvraagt of ze hier wel goed aan doet, doet ze een schokkende ontdekking die haar wereld op zijn kop zet. Wie kun je vertrouwen? Anja Feliers, bekend als thrillerauteur, slaat met 'Ademloos' een nieuwe weg in, die van de erotische roman. Dit eerste deel in de trilogie 'Dirty little secrets' is een ware sensatie en laat mening vrouwenhart sneller kloppen. Fijne schrijfstijl.

Over Anja Feliers

Anja Feliers (Bilzen, 31 augustus 1971) is met 80.000 verkochte exemplaren een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Feliers debuteerde in 2010 als thrillerauteur met het boek Verleid me. Het achtste deel in de reeks thrillers rond psychologe Kathleen Verlinden, Het perfecte meisje, werd in 2019 verkozen tot de Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2018. Daarnaast schrijft ze ook aan een reeks rond het medium Caro Westerhof. Het tweede deel in die reeks, Huid tegen huid, werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2020.

In het voorjaar van 2021 kwam Ademloos uit, het eerste deel in de Dirty Little Secrets-trilogie, waarin het verlangen van de vrouw centraal staat.

Levensloop

Feliers volgde een bacheloropleiding Nederlands te Hasselt. Haar debuutroman, Donkere kamers, ontstond toen ze een roman schreef over de ziekte en het overlijden van haar moeder, e…Lees verder op Wikipedia