Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Carte blanche

Anja Feliers (auteur)

Carte blanche

In de reeks:
Genre:
Wanneer een vrouw met burn-outklachten bij psychologe Kathleen Verlinden komt, doorziet die al snel dat er meer achter zit.
Titel
Carte blanche
Auteur
Anja Feliers
Taal
Nederlands
Uitgever
Kalmthout: Pelckmans, 2020 | Andere uitgaves
323 p.
ISBN
9789463832557 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Anja Feliers (1971) is een Vlaamse schrijfster. Carte blanche is het tiende boek dat zij schreef in de reeks rondom de psychologe Kathleen Verlinden, maar ook dit boek is zelfstandig te lezen. In ‘Carte blanche’ volgt de lezer Kathleen en een van haar cliënten: Saar. Wanneer zij met burn-outklachten bij Kathleen komt, doorziet die al snel dat er meer achter zit. Zo gaan Saar en haar twee kinderen gebukt onder de manipulatie en verbale mishandeling van Steven, Saars man. De verhaallijnen over Kathleen en Saar lopen los van elkaar, met als gemeenschappelijke deler de gesprekken die zij tijdens hun consulten voeren. Door deze gesprekken ontvouwt zich langzaam maar zeker de pijnlijke gebeurtenis die alles voor het gezin veranderde. De hoofdstukken wisselen tussen Saar, haar kinderen, schoonzus en psychologe Kathleen. Zelf krijgt Kathleen namelijk ook het nodige voor haar kiezen in haar privéleven. Het boek leest dankzij de rake zinnen vlot. De dialogen en personages zijn geloofwaardig uit…Lees verder

Over Anja Feliers

Anja Feliers (Bilzen, 31 augustus 1971) is met 80.000 verkochte exemplaren een van de succesvolste vrouwelijke thrillerauteurs van Vlaanderen. Feliers debuteerde in 2010 als thrillerauteur met het boek Verleid me. Het achtste deel in de reeks thrillers rond psychologe Kathleen Verlinden, Het perfecte meisje, werd in 2019 verkozen tot de Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2018. Daarnaast schrijft ze ook aan een reeks rond het medium Caro Westerhof. Het tweede deel in die reeks, Huid tegen huid, werd verkozen tot Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2020.

In het voorjaar van 2021 kwam Ademloos uit, het eerste deel in de Dirty Little Secrets-trilogie, waarin het verlangen van de vrouw centraal staat.

Levensloop

Feliers volgde een bacheloropleiding Nederlands te Hasselt. Haar debuutroman, Donkere kamers, ontstond toen ze een roman schreef over de ziekte en het overlijden van haar moeder, e…Lees verder op Wikipedia