Titel
Step up
Regisseur
Anne Fletcher
Componist
Aaron Zigman
Acteur
Jenna Dewan Channing Tatum
Taal
Engels
Uitgever
Warner Home Video, 2013 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
2006
Speelduur
ca. 98 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands en Frans
EAN
5412370827746

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 50 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Anne Fletcher

Anne Fletcher (Detroit, 1 mei 1966) is een filmregisseur. Naast regisseren staat ze ook bekend vanwege de choreografie die ze verzorgde voor vele films.

Filmografie

  • The Flintstones (1994)
  • The Mask (1994)
  • Casper (1995)
  • Buffy the Vampire Slayer (1997, televisieserie)
  • George of the Jungle (1997)
  • Boogie Nights (1997)
  • A Life Less Ordinary (1997)
  • Anastasia (1997)
  • Almost Heroes (1998)
  • Blast from the Past (1999)
  • She's All That (1999)
  • The Out-of-Towners (1999)
  • Dudley Do-Right (1999)
  • Judging Amy (1999, televisieserie)
  • Bring It On (2000)
  • Grosse Pointe (2000, televisieserie)
  • The Family Man (2000)
  • The Wedding Planner (2001)
  • Monkeybone (2001)
  • The Trumpet of the Swan (2001)
  • Six Feet Under (2001, televisieserie)
  • Maybe It's Me (2001, televisieserie)
  • Lees verder op Wikipedia

Suggesties