Titel
Avengers : endgame
Regisseur
Anthony Russo Joe Russo
Acteur
Robert Downey (jr) Mark Ruffalo Chris Evans 1981- Scarlett Johansson Don Cheadle Benedict Cumberbatch Tom Holland Chris Hemsworth 1983-
Componist
Alan Silvestri 1950-
Uniforme titel
Avengers : endgame
Taal
Engels
Uitgever
Marvel, © 2019
1 4K Ultra HD en 1 blu-ray + bonus blu-ray
Oorspr. opname
2019
Speelduur
2x3 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden, Duits, Cantonees, Koreaans, Noors, Zweeds, Chinees
EAN
8717418549893

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Anthony Russo

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Anthony Russo (Cleveland, 3 februari 1970) en Joseph (Joe) Russo (Cleveland, 19 juli 1971), samen beter bekend als de Russo Brothers, zijn Amerikaanse film- en televisieregisseurs. De broers doen het meeste van dit werk gezamenlijk, daarnaast werken ze ook als scenarioschrijvers en redacteuren.

De Russo Brothers zijn vooral bekend van hun regisseurswerk aan de films in de Marvel Cinematic Universe, ze regisseerden onder andere de films Captain America: The Winter Soldier (2014), Captain America: Civil War (2016), Avengers: Infinity War (2018) en Avengers: Endgame (2019).

Filmografie

Films

  • 2002: Welcome to Collinwood
  • 2006: You, Me and Dupree
  • 2014: Captain America: The Winter Soldier
  • 2014: A Merry Frggin’ Christmas
  • 2016: Captain America: Civil War
  • 2018: Avengers: Infinity War
  • 2019: Avenger…Lees verder op Wikipedia

Suggesties