Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Nachtmerries

Arne Dahl (auteur), Ron Bezemer (vertaler)
Rechercheur Sam Berger is wanhopig omdat zijn partner en geliefde Molly Blom is verdwenen en hij krijgt te maken met de ontvoering van een vrouw.
Titel
Nachtmerries
Auteur
Arne Dahl 1963-
Vertaler
Ron Bezemer
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Friheten
Uitgever
Amsterdam: De Geus, copyright 2021
435 p.
ISBN
9789044544442 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 250 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Vierde deel* in de ‘Berger & Blom’-reeks van Arne Dahl en de auteur lijkt zichzelf nog altijd te overtreffen. Opnieuw staat rechercheur Sam Berger centraal en ook in dit deel krijgt Sam nogal wat voor zijn kiezen. Zo is zijn partner Molly Blom, waarschijnlijk zwanger van zijn kind, verdwenen en weet Sam niet of haar verdwijning vrijwillig of gedwongen is. Tegelijkertijd krijgt hij de opdracht een ontvoerde vrouw op te sporen. Een opdracht waar hij de politie niet van op de hoogte mag brengen. Opnieuw een uiterst spannende thriller van de Zweedse auteur wiens schrijfstijl en constructies met elk nieuw boek nog beter lijken te worden. De spanningsboog gaat op interessante wijze op en neer en ook dit boek kent weer een verrassende en goed uitgewerkte plot.

Over Arne Dahl

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Sara Arnald

Arne Dahl, pseudoniem van Jan Arnald (Sollentuna, 11 januari 1963), is een Zweeds misdaadauteur.

Bibliografie

A-team-serie

  • Misterioso (1999); Nederlandse vertaling Misterioso
  • Ont blod (1998); Kentucky killer
  • Upp till toppen av berget (2000); Schijnoffer
  • Europa blues (2001); Europa Blues
  • De största vatten (2002); Bijbelse wateren
  • En midsommarnattsdröm (2003); Midzomernachtdroom
  • Dödsmässa (2004); Requiem
  • Mörkertal (2005); Verdwenen onschuld
  • Efterskalv (2006)
  • Himmelsöga (2007)

Opcop-serie