Boek
Nederlands

Lago Maggiore

Aylie Lonmon (auteur)
+1
Lago Maggiore
×
Lago Maggiore Lago Maggiore

Lago Maggiore

In de reeks:
ANWB EXTRA is een compacte reisgids van de ANWB. Met deze gids heeft u een handzame reisgezel, waarmee u zich snel thuisvoelt op de plaats van bestemming.

In iedere reisgids staat actuele informatie over bezienswaardigheden, cafés, hotels, de lokale keuken, winkelen en uitgaan. Bovendien biedt elke gids 5 originele routes, waarmee u de omgeving op verrassende wijze verkent. Grootste EXT
Titel
Lago Maggiore
Auteur
Aylie Lonmon
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Duits
Uitgever
Den Haag: ANWB, 2008 | Andere uitgaves
119 p. : ill. + krt.
ISBN
9789018022150
Plaatsingssuggestie
Italië 995.3 (SISO) Italië ; Italiaanse meren (ZIZO)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Ieder gidsje in deze serie begint met korte hoofdstukken over o.a. Historie, Goed om te weten, Woordenlijst, Praktische informatie e.d. Dan volgen de plaatsbeschrijvingen en een vijftal Extra-routes, alles ruim voorzien van kleurenfoto's. De gids richt zich op dezelfde doelgroep als de bekende Marco Polo reisgidsjes en laat zich daar goed mee vergelijken. Het formaat is vrijwel gelijk en de geboden informatie is soms iets meer, soms iets minder uitgebreid. De meerwaarde zit hem vooral in de stadsplattegronden en in de goed bruikbare uitvouwbare landkaart achterin, met in kadertjes extra informatie, verwijzingen naar de Extra-routes en op de achterzijde een plaatsnamenregister. Tevens register in het boek. Geactualiseerde druk.