Daisy
Nederlands

Lilly

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Hemelpoorttrilogie 3 - Lilly (16, ik-figuur) is verliefd op Raphael en ze gaan binnenkort op schoolreis naar Rome en Pompei. Dan doen er zich weer vreemde dingen voor. Zijn de demonen die in dienst zijn van Lucifer weer terug? Vanaf ca. 13 jaar.
Onderwerp
Engelen, Demonen
Titel
Lilly
Auteur
Barbara M. Veenman
Taal
Nederlands
Editie
1
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2015
1 cd
Speelduur
07:47
Oorspr. uitgever
Conserve
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a443760

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Barbara M. Veenman

Barbara M. Veenman (Rotterdam, 1962) is een Nederlandse, remonstrantse theologe en auteur van historische romans en verhalenbundels.

Levensloop

Veenman verwierf bekendheid met haar debuutroman Vergeten Farao, over de monotheïstische farao Echnaton en diens zoon Toetanchamon. Na Vergeten Farao verschenen Hatsjepsoet (over de vrouwelijke farao Hatsjepsoet) en Het briesende Nijlpaard, die tezamen een kroniek vormen van Egyptes achttiende dynastie.

In 2013 verscheen het eerste boek uit de Hemelpoorttrilogie, een Young Adult-reeks over engelen. In het Algemeen Dagblad van 15 april 2014 werd Veenman omschreven als 'de Nederlandse J.K. Rowling'.

In 2001 zong Veenman tevens mee in de Nederlandse première van Philip Glass' opera over de farao Echnaton.

Wat opleiding aangaat, volgde Veenman eerst de pedagogische academie en werkte ze vervolgens in het onderwijs. Op haar 33e begon ze pas aan …Lees verder op Wikipedia