Twee agenten van de geheime dienst MIB bestrijden buitenaardse wezens die niet van echte mensen te onderscheiden zijn.
Bevat
Dvd 1 Men in black
Dvd 2 Men in black II
Dvd 3 Men in black 3
Titel
Men in black trilogy
Regisseur
Barry Sonnenfeld
Naar het werk van
Lowell Cunningham
Acteur
Will Smith Tommy Lee Jones
Componist
Danny Elfman 1953-
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2012
3 dvd-video's
Oorspr. opname
1997 ; 2002 ; 2012
Speelduur
94 ; 84 ; 101 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels en andere talen Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans Gebaseerd op The Malibu comic van Lowell Cunningham
EAN
8712609655889

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 3 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

'Men in black' uit 1997, 'Men in black 2' uit 2002 en 'Men in black 3' uit 2012 in een box met drie schijven. Alle drie geregisseerd door Barry Sonnenfeld en met Tommy Lee Jones en Will Smith in de hoofdrollen. Hoofdthema in deze sciencefictionkomedies is steeds hetzelfde: twee agenten van de geheime dienst MIB bestrijden buitenaardse wezens die niet van echte mensen te onderscheiden zijn. Deel een en drie werden het beste ontvangen in de pers. Deel 2 werd hoewel vermakelijk een slap aftreksel gevonden van het eerste deel. Het recente deel drie is weer wereldwijd een groot bioscoopsucces. De drie films tezamen brachten al miljarden dollars op.

Over Barry Sonnenfeld

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door David Shankbone

Barry Sonnenveld (New York, 1 april 1953) is een Amerikaanse filmregisseur. Hij begon zijn carrière als cameraman voor de Coen Brothers. Later regisseerde en produceerde hij big-budget films als Men in Black en Wild Wild West. Opmerkelijk is dat hij tijdens het regisseren op een paard zit en hij heeft toegegeven dat hij minstens 1 keer over moet geven tijdens de opnames.

Filmografie

Als regisseur

  • The Addams Family – 1991
  • Addams Family Values – 1993
  • For Love or Money - 1993
  • Get Shorty - 1995
  • Men in Black - 1997
  • Wild Wild West - 1999
  • Men in Black II - 2002
  • Big Trouble - 2002
  • RV - 2006
  • Men in Black III - 2012
  • Nine Lives - 2016

Als cameraman

Suggesties