Artikel uit tijdschrift

Een toekomst voor de Palestijnen ?

Tijdschrift
Internationale spectator, Jrg. 50 (1996) nr. 5, p. 234-238
Een toekomst voor de Palestijnen ?
Bart Kerremans Patrick Vander Weyden

Over Bart Kerremans

Bart Kerremans (26 oktober 1963) is een Belgisch politicoloog en hoogleraar internationale relaties en Amerikaanse politiek aan het Instituut voor Internationaal en Europees Beleid (IIEB) aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij was de decaan van de faculteit Sociale Wetenschappen in de periode 2013-2019. Daarnaast doceert hij vakken met betrekking tot de geschiedenis van internationale relaties, internationale organisaties, internationale politieke economie en Amerikaanse politiek en maakt ook deel uit van het interdisciplinair onderzoekscentrum Leuven Centre for Global Governance Studies. In 1994 behaalde Kerremans zijn doctoraat in de politieke en sociale wetenschappen aan het toenmalige UIA (nu Universiteit Antwerpen). Van januari 1998 tot januari 1999 was hij gastdocent aan de Elliott School of International Affairs van de George Washington University in Washington D.C..

Tegenwoordig richt hij zijn academisch onderzoek vooral op het externe handel…Lees verder op Wikipedia