Er is werk aan de winkel voor Will Jaeger, want een dodelijk virus bedreigt de wereldbevolking en zijn vrouw en zoon zijn gekidnapt.
Titel
Brandende engel
Auteur
Bear Grylls
Vertaler
Carolien Metaal
Verteller
Natalie Hulsen  (inlezer)
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Burning angels
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, © 2016
1 cd
Speelduur
11:20
Oorspr. uitgever
The House of Books
Aantekening
Stem: Vrouw Vlaamse stem

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Will Jaeger zoekt al drie jaar naar zijn vrouw en zijn zoon die drie jaar geleden gekidnapt zijn. Een mislukte expeditie in het Amazonegebied die het grootste deel van zijn vrienden het leven kostte, gaat aan dit deel van de ‘Will Jaeger-trilogie’ vooraf (deel 1: 'Doodsvlucht'*). Nu komt er nog een taak bij. Een Duitse nazi probeert het Derde Rijk te herstellen. Daartoe zoeken specialisten in zijn organisatie naar de verdere ontwikkeling en toepassing van een virus dat de wereldbevolking zou kunnen uitroeien. Uiteraard heeft hij zich goed verschanst. De zoektocht naar en de confrontatie met de bende vormen het actie-aspect van deze thriller. De acties spreiden zich uit over de gehele wereld. De militaire technologie wordt gedetailleerd beschreven. De geharde Jaeger wordt tot het uiterste beproefd. Veel psychologie vinden we niet in dit boek, maar dat is kenmerkend voor een actiethriller. De pageturners houden de lezer aan dit boek gekluisterd. Voor liefhebbers van dit genre is dit boe…Lees verder

Over Bear Grylls

CC BY 2.0 - Foto van/door

Jamie Gray from England

www.jamiegrayphotography.co.uk

Edward (Bear) Grylls (Donaghadee (Noord-Ierland), 7 juni 1974) is een Brits bergbeklimmer, militair avonturier, schrijver, televisiepresentator en motivatietrainer. Hij is vooral bekend door het presenteren van verschillende survivalprogramma's op Discovery Channel, waaronder Ultimate Survival (ook bekend als Man vs. Wild of Born Survivor), Worst Case Scenario en Escape From Hell.

Levensloop

Grylls werd geboren in Noord-Ierland en groeide vanaf zijn vierde op, op het eiland Wight als zoon van Sally en Michael Grylls, politicus van de Conservative Party. Hij ging naar Eton College en nadat hij het leger verlaten had, studeerde hij parttime Spaans aan de Universiteit van Londen, waar hij in 2002 afstudeerde.

Bear is getrouwd met Shara met wie hij drie zonen heeft: Jesse, Marmaduke en Huckleberry.

Sinds juli 2009 is hij Chief Scout, hoofd van de scouting-jeugdbeweging in Groot-Britta…Lees verder op Wikipedia

Suggesties