Boek
Nederlands

Voor wie is die doos?

Bette Westera (auteur), Eefje Kuijl (illustrator)
+1
Voor wie is die doos?
×
Voor wie is die doos? Voor wie is die doos?
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Grappig dierenverhaal over haas, een gestreste pakjesbezorger. Er vallen pakjes van zijn kar, gelukkig helpen mus, mees en muis hem. Op AVI Start, speciaal voor kinderen in groep 3 die net leren lezen.
Onderwerp
Haasten, Helpen
Leesniveau
AVI Start, AVI 1
Titel
Voor wie is die doos?
Auteur
Bette Westera
Illustrator
Eefje Kuijl
Taal
Nederlands
Uitgever
Tilburg: Zwijsen, 2023
[24] p. : ill.
ISBN
9789048746897 (hardback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Bette Westera

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Christoph Rieger

Bette Westera (Velp, 20 juni 1958) is een Nederlands kinderboekenschrijfster. Van 1991 tot en met 2003 woonde en werkte ze op het Franciscaans Milieuproject Stoutenburg.

Bette Westera debuteerde met de kinderbijbelserie Heb je wel gehoord, die ze samen met haar moeder van 1990 tot 1995 schreef. In 1999 verscheen haar eerste prentenboek, getiteld Wil je met me trouwen. Daarna volgde een groot aantal boeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd: prentenboeken, boeken met gedichten, voorleesboeken en boeken om zelf te lezen. Bette Westera werkt samen met verschillende illustratoren, onder wie Sylvia Weve, Loes Riphagen, Philip Hopman, Thé Tjong-Khing, Sieb Posthuma, Barbara de Wolf en Harmen van Straaten.

Bekroningen

Het prentenboek Een opa om nooit te vergeten werd bekroond met een Vlag en Wimpel 2001, Golden Apple of Bratislava, Sankei Children’s Book Award en de Grand Prix for the Best Book. Het …Lees verder op Wikipedia