Daisy
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Popster vermist

Bies Van Ede (auteur)

Popster vermist

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
V3&K hebben kaartjes voor een concert van de beroemde popster Jay Dean. Maar tijdens het concert blijkt Jay Dean verdwenen. V3&K verdenken Jays manager.
Leesniveau
AVI E5, AVI 7
Titel
Popster vermist
Auteur
Bies Van Ede
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2014
1 cd
Speelduur
02:42
Oorspr. uitgever
Zwijsen
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a439712

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Bies Van Ede

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Richard R

Bies van Ede (geboren als Willem Johannes Franciscus van Ede, Badhoevedorp, 27 april 1957) is een Nederlands schrijver van jeugdliteratuur, televisiescenario's, romans, poëzie en liedteksten. Ook maakt hij vertalingen.

Na een korte periode als onderwijzer werkte hij als freelancer bij diverse tijdschriften en als eindredacteur van het Haarlems Dagblad. Sinds 1992 is hij voltijds schrijver. Hij maakt deel uit van het Haarlemse Ampzing Genootschap dat op humoristische wijze strijdt tegen het overbodige Engelse leenwoord.

Productie

Over zijn woonplaats Haarlem schreef hij een vijftal historische jeugdromans. Van Ede was lid van het Griezelgenootschap dat onder voorzitterschap van Paul van Loon het horrorgenre in Nederland populariteit bezorgde. Met Van Loon speelde Van Ede enkele jaren in een popgroep, De Van Loon-Van Ede-band, die vrolijke muzikale griezelshows verzorgde. Na zijn vertrek uit deze band maakte Van Ede…Lees verder op Wikipedia

Suggesties