Cd

Billy Crystal presents the Milt Gabler story

Billy Crystal (uitvoerder)
+1
Billy Crystal presents the Milt Gabler story
×
Billy Crystal presents the Milt Gabler story Billy Crystal presents the Milt Gabler story

Billy Crystal presents the Milt Gabler story

Genre:
Toon meer
Titel
Billy Crystal presents the Milt Gabler story
Uitvoerder
Billy Crystal 1948-
Uitgever
Verve, 2005
1 cd + bonus dvd-video
Speelduur
01:18:06
EAN
0075021035522
CDR
JFX3575
Plaatsingssuggestie
73 - Jazz (NBLC) J1 - Jazz (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Billy Crystal

CC BY 3.0 - Foto van/door David Shankbone

William Edward (Billy) Crystal (Long Beach (New York), 14 maart 1948) is een Amerikaans filmacteur, filmregisseur en filmproducent

Crystal brak door met zijn rol van de homoseksuele 'Jodie Dallas' in de televisieserie Soap. Daarnaast is hij bekend als 'Harry' uit When Harry Met Sally... en presenteerde hij liefst negen keer de uitreiking van de Academy Awards.

Filmografie

  • Rabbit Test (1978) – Lionel Carpenter
  • Animalympics (1980) – Lodge Turkell (stem)
  • This Is Spinal Tap (1984) – Morty the Mime
  • Running Scared (1986) – Danny Costanzo
  • The Princess Bride (1987) – Miracle Max
  • Throw Momma from the Train (1987) – Larry Donner
  • Memories of Me (1988) – Abbie
  • When Harry Met Sally... (1989) – Harry Burns
  • City Slickers (1991) – Mitch Robbins
  • Horton Hatches the Egg (19…Lees verder op Wikipedia