Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

De spiegelmoorden

+1
De spiegelmoorden
×
De spiegelmoorden De spiegelmoorden
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Erika (16) van Team Mortis gaat alleen op zoek naar mysterieus verdwenen meisjes. Ze hoopt vooral Luka Maria en haar broer Andreas te vinden. Vanaf ca. 13 jaar.
Onderwerp
Spioneren
Titel
De spiegelmoorden
Auteur
Bjorn Van den Eynde
Taal
Nederlands
Uitgever
Mechelen: Bakermat, 2017
289 p.
ISBN
9789059244511 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Het tienermeisje Nolita wordt in een Italiaans dorpje dood aangetroffen, liggend tussen spiegelscherven. Erika, lid van Team Mortis, mag van haar team niet op zoek naar tientallen op mysterieuze wijze verdwenen meisjes, die gelinkt worden aan de overleden Nolita. Ze gaat op eigen houtje op onderzoek, ter plaatse geholpen door Marta. Erika hoopt vooral Luka Maria en haar broer Andreas, ex-lid van het team, te vinden. Er is namelijk ook nog liefde in het spel. De missie blijkt levensgevaarlijk. De auteur en scenarist schreef dit zevende deel van de serie 'Team Mortis'* in dezelfde filmische stijl als de vorige boeken. Geschikt voor liefhebbers van series als ‘Cherub’ van Robert Muchamore en ‘Bodyguard’ van Chris Bradford. Je moet niet vies zijn van een portie onwaarschijnlijkheden en meegaan met de toevalligheden die het verhaal in zich herbergt. Dan valt er volop te genieten van deze goed geschreven en actierijke spionagethriller die door het wisselende personale perspectief de spannin…Lees verder

Over Bjorn Van den Eynde

Bjorn Van den Eynde (1984) is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur afkomstig uit Kessel.

Biografie

Na de opleiding 'Audiovisuele Kunsten' aan het RITS, waar hij in 2006 met onderscheiding afstudeerde, heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Hotel 13, Galaxy Park, Mega Mindy en Het Huis Anubis.

Sinds 2012 heeft hij zijn eigen jeugdboekenreeks voor tieners: Team Mortis. Hij bedacht ook de geïllustreerde kinderboekenreeks Carlo Cabana en schreef het Ghost Rockers-boek 'Verloren Zomer'.

Bibliografie

Team Mortis

  • 2012 - Het Romeo & Juliet Mysterie (Bakermat)
  • 2013 - De Bende van Venus (Bakermat)
  • 2014 - Het D…Lees verder op Wikipedia

Suggesties