Daisy
Nederlands

De vier sleutels

Bjorn Van den Eynde (bewerker), Greet Vanbeveren (verteller)
+1
De vier sleutels
×
De vier sleutels De vier sleutels
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
De Ghost Rockers doen er alles aan om hun verdwenen gitarist Jonas terug te vinden en het mysterie rond de Freebirds op te lossen.
Onderwerp
Verdwijningen
Titel
De vier sleutels
Bewerker
Bjorn Van den Eynde
Verteller
Greet Vanbeveren  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2016
1 cd
Speelduur
4:14
Oorspr. uitgever
Studio 100
Aantekening
Gebaseerd op de televisieserie Ghost rockers Vervolg op Het zwarte oog Vlaamse stem Stem: Vrouw

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De tv-serie 'Ghost rockers'* van Studio 100, over een succesvolle tienerband, heeft een spin-off gekregen in de vorm van makkelijk leesbare boekjes. In korte zinnen en met veel dialoog wordt een spannend verhaal verteld, waarin ook een vleugje romantiek verwerkt is. Bovendien hebben de Ghost Rockers een lijntje naar de andere dimensie: in het verleden is de rockband Freebirds bij een autocrash verongelukt en de veroorzakers daarvan zijn nooit bestraft. Ook de rockers worden bedreigd, maar via de hulp van boven en hun eigen doorzettingsvermogen overwinnen ze. Eind goed, al goed. Verwacht geen ingewikkelde gedachtekronkels of moeilijke gesprekken, maar een jongere die niet zo vaak leest en die houdt van een spannend rechttoe-rechtaan verhaal, zal dit boekje zeker waarderen. Met foto’s uit de tv-serie. Vanaf ca. 12 jaar.

Over Bjorn Van den Eynde

Bjorn Van den Eynde (1984) is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur afkomstig uit Kessel.

Biografie

Na de opleiding 'Audiovisuele Kunsten' aan het RITS, waar hij in 2006 met onderscheiding afstudeerde, heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Hotel 13, Galaxy Park, Mega Mindy en Het Huis Anubis.

Sinds 2012 heeft hij zijn eigen jeugdboekenreeks voor tieners: Team Mortis. Hij bedacht ook de geïllustreerde kinderboekenreeks Carlo Cabana en schreef het Ghost Rockers-boek 'Verloren Zomer'.

Bibliografie

Team Mortis

  • 2012 - Het Romeo & Juliet Mysterie (Bakermat)
  • 2013 - De Bende van Venus (Bakermat)
  • 2014 - Het D…Lees verder op Wikipedia

Suggesties