Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Een duister spel

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
De Ghost Rockers worden uitgedaagd door een onbekende persoon, die zich 'de Klaver Koningin' noemt. Ze krijgen de opdracht om een boek te zoeken en worden bedreigd als ze niet aan de opdrachten voldoen. Vanaf ca. 12 jaar.
Titel
Een duister spel
Auteur
Bjorn Van den Eynde
Taal
Nederlands
Uitgever
Schelle: Studio 100, 2017
234 p. : ill.
Aantekening
Gebaseerd op de tv-serie Ghost Rockers
ISBN
9789462772960 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De Ghost Rockers worden uitgedaagd door een onbekende persoon, die zich ‘de Klaver Koningin’ noemt. Ze krijgen de opdracht om een boek te zoeken en worden bedreigd wanneer ze niet aan de opdrachten voldoen. Die opdrachten worden in dichtvorm op een speelkaart toegestuurd. Eenvoudig en met vaart geschreven verhaal, dat midden in het avontuur stopt. Geschreven zonder enige diepgang en met veel dialoog. Het verhaal hangt aan elkaar van onwaarschijnlijke toevalligheden en is in scènes beschreven vanuit een alwetende verteller. Gebeurtenissen en onderlinge relaties worden vluchtig beschreven en niet of nauwelijks uitgewerkt. Bevat veel Vlaamse woorden en uitdrukkingen, zoals: vuilbak, verkeerdelijk, zottin, verpinken en kwijtgespeeld. Het is geïllustreerd met paginagrote kleurenfoto's van de bandleden. Gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, die zowel in Vlaanderen als Nederland wordt uitgezonden. Bevat geen inleiding of samenvatting van de voorgaande delen*. Vooral leuk voor liefhebb…Lees verder

Over Bjorn Van den Eynde

Bjorn Van den Eynde (1984) is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur afkomstig uit Kessel.

Biografie

Na de opleiding 'Audiovisuele Kunsten' aan het RITS, waar hij in 2006 met onderscheiding afstudeerde, heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Hotel 13, Galaxy Park, Mega Mindy en Het Huis Anubis.

Sinds 2012 heeft hij zijn eigen jeugdboekenreeks voor tieners: Team Mortis. Hij bedacht ook de geïllustreerde kinderboekenreeks Carlo Cabana en schreef het Ghost Rockers-boek 'Verloren Zomer'.

Bibliografie

Team Mortis

  • 2012 - Het Romeo & Juliet Mysterie (Bakermat)
  • 2013 - De Bende van Venus (Bakermat)
  • 2014 - Het D…Lees verder op Wikipedia