Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Verloren zomer

+1
Verloren zomer
×
Verloren zomer Verloren zomer
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
De popgroep Ghost Rockers wordt gevraagd om op te treden op het Rock Beach festival in Zuid-Frankrijk. Voordat ze vertrekken krijgt Mila een poster thuisgestuurd met daarop een geschreven bedreiging. Vanaf ca. 12 jaar.
Titel
Verloren zomer
Auteur
Bjorn Van den Eynde
Taal
Nederlands
Uitgever
[Schelle]: Studio 100, 2015
181 p. : ill.
Aantekening
Gebaseerd op de televisieserie Ghost Rockers
ISBN
9789462771048 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De popgroep Ghost rockers wordt gevraagd om op te treden op het Rock Beach festival in Zuid-Frankrijk, als onderdeel van de Tour d’Europe. Voordat ze vertrekken krijgt Mila een poster thuisgestuurd met daarop een geschreven bedreiging. Twee jaar geleden heeft zich een ingrijpende gebeurtenis voorgedaan waar Mila bij betrokken was, maar ze verzwijgt dit voor de andere vier bandleden. Eenmaal op het festivalterrein krijgt de band te maken met vreemde gebeurtenissen en kunnen ze Mila ternauwernood redden uit de handen van een maniak. Toegankelijk en met vaart geschreven verhaal zonder enige diepgang, maar met veel dialoog, gebaseerd op de populaire televisieserie 'Ghost Rockers' van Studio 100 die op RTL wordt uitgezonden. De uitgave bevat kleurenfoto’s van de acteurs. Zelfstandig te lezen deel* uit een reeks uitgaven naar aanleiding van de tv-serie. Voor liefhebbers van de serie een aanrader. Vanaf ca. 12 jaar.

Over Bjorn Van den Eynde

Bjorn Van den Eynde (1984) is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur afkomstig uit Kessel.

Biografie

Na de opleiding 'Audiovisuele Kunsten' aan het RITS, waar hij in 2006 met onderscheiding afstudeerde, heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Hotel 13, Galaxy Park, Mega Mindy en Het Huis Anubis.

Sinds 2012 heeft hij zijn eigen jeugdboekenreeks voor tieners: Team Mortis. Hij bedacht ook de geïllustreerde kinderboekenreeks Carlo Cabana en schreef het Ghost Rockers-boek 'Verloren Zomer'.

Bibliografie

Team Mortis

  • 2012 - Het Romeo & Juliet Mysterie (Bakermat)
  • 2013 - De Bende van Venus (Bakermat)
  • 2014 - Het D…Lees verder op Wikipedia

Suggesties