Boek
Nederlands
Andere formaten
Toegankelijke formaten:

Voor altijd?

+1
Voor altijd?
×
Voor altijd? Voor altijd?
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Jonas erft van zijn oma twee voorwerpen die behoren tot de 'Vijf Elementen', die ervoor zorgen dat ze contact hebben met de Freebirds. Vanaf ca. 12 jaar.
Titel
Voor altijd?
Auteur
Bjorn Van den Eynde
Taal
Nederlands
Uitgever
Schelle: Studio 100, 2016 | Andere uitgaves
191 p. : ill.
Aantekening
Het verhaal van de film
ISBN
9789462771840 (hardback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 100 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Vijf tieners vormen de popgroep Ghost Rockers. Een van hen erft van zijn oma in twee kistjes twee vreemde metalen voorwerpen. Het zijn twee van de ‘Vijf Elementen van het Eeuwig Verbond’. Het lijken puzzelstukken met een energetische kracht. Hiermee lijkt een veertig jaar geleden verongelukte popgroep, de Freebirds, de huidige Rockers te beïnvloeden. Een bende steelt bij een overval één kistje en zoekt naar de andere drie kistjes om de puzzel te vervolmaken. Dat is nodig om elke 40 jaar het verbond te vernieuwen. Die tijd is nu bijna voorbij. Er zal een vloek rusten op hen die het verbond niet tijdig vernieuwen! Dat nu leidt zelfs tot verraad van mensen waarvan je dat niet verwacht. Zal het de Ghost Rockers lukken tijdig de vier resterende kistjes te bemachtigen? Extra leesboek in de serie 'Ghost Rockers' die berust op afleveringen van de gelijknamige Vlaamse tv-serie, vanaf 2014 in seizoenen uitgezonden door Ketnet, Nickleodeon en RTL Telekids. Het is een productie van Studio 100. In…Lees verder

Over Bjorn Van den Eynde

Bjorn Van den Eynde (1984) is een jeugdauteur, televisiescenarist en regisseur afkomstig uit Kessel.

Biografie

Na de opleiding 'Audiovisuele Kunsten' aan het RITS, waar hij in 2006 met onderscheiding afstudeerde, heeft hij een jaar gewerkt als regisseur voor productiehuis Eyeworks. Daarna heeft hij zich volledig toegelegd op fictie, als regisseur, scenarist en/of co-scenarist van o.a tv-reeksen zoals Ghost Rockers, Campus 12, Amika, Hotel 13, Galaxy Park, Mega Mindy en Het Huis Anubis.

Sinds 2012 heeft hij zijn eigen jeugdboekenreeks voor tieners: Team Mortis. Hij bedacht ook de geïllustreerde kinderboekenreeks Carlo Cabana en schreef het Ghost Rockers-boek 'Verloren Zomer'.

Bibliografie

Team Mortis

  • 2012 - Het Romeo & Juliet Mysterie (Bakermat)
  • 2013 - De Bende van Venus (Bakermat)
  • 2014 - Het D…Lees verder op Wikipedia