Dvd
Engels
Titel
A price above rubies / written and dir. by Boaz Yakin
Regisseur
Boaz Yakin
Componist
Lesley Barber
Acteur
Renée Zellweger Christopher Eccleston Allen Payne Julianna Margulies
Taal
Engels
Uitgever
Dutch Filmworks, 2005 | Andere uitgaves
1 dvd-video + cd
Oorspr. opname
1998
Speelduur
112 min.
EAN
5099751956136

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 13 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Boaz Yakin

Boaz Yakin (New York, 1966) is een Amerikaans scenarioschrijver, filmregisseur en filmproducent. Yakin studeerde filmproductie aan de Universiteit van New York.

Filmografie

Als scenarioschrijver

  • The Punisher (1989)
  • The Rookie (1990)
  • Fresh (1994)
  • A Price Above Rubies (1998)
  • From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)
  • Dirty Dancing: Havana Nights (2004)
  • Death in Love (2008)
  • Prince of Persia: The Sands of Time (2010)
  • Safe (2012)

Als regisseur

  • Fresh (1994)
  • A Price Above Rubies (1998)
  • Remember the Titans (2000)
  • Uptown Girls (2003)
  • Death in Love (2008)
  • Safe (2012)
  • Boarding School (2018…Lees verder op Wikipedia

Suggesties