Dvd
Nederlands
In de Zonnewijk vormen Eva en Peter eindelijk een compleet gezin met de kleine Roos. Hun geluk wordt verstoord door de komst van Eva's biologische vader Milo en zijn nieuwe vrouw.
Titel
Nieuwe buren. Seizoen 3
Regisseur
Bobby Boermans
Naar het werk van
Saskia Noort
Acteur
Thijs Römer Katja Schuurman Daan Schuurmans Bracha Van Doesburgh
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Entertainment, © 2018
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2018
Speelduur
10 x ca. 42 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8711983968240

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 34 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Seizoen 3 van de Nederlandse dramaserie 'Nieuwe buren'. Het eerste seizoen was gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Saskia Noort, de volgende seizoen hebben eigen verhalen die hierop voortborduren. Peter (Daan Schuurmans) en Eva (Bracha van Doesburgh) wonen nog steeds in de Zonnewjk in Almere. Na de confrontatie met Steef (Thijs Römer) pakken ze hun leven weer op en genieten van hun dochtertje Roos die ze binnenkort officieel hopen te adopteren. Maar dan krijgen ze opnieuw nieuwe buren: Milo, de biologische vader van Eva met zijn nieuwe vrouw Anouk en hun zeventienjarige dochter Fay (Abbey Hoes). Fay vindt haar nieuwe buurt maar saai en burgerlijk, maar ze krijgt meer dan genoeg avontuur. Tien afleveringen.

Over Bobby Boermans

Bobby Boermans (Eindhoven, 1 september 1981) is een Nederlandse regisseur van films, reclamespotjes en videoclips.

Levensloop

Boermans groeide op in Amsterdam, waar hij een groot deel van zijn jeugd doorbracht in de filmstudio's van zijn stiefvader. Nadat hij in 2004 was afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie in de richting montage, vertrok hij naar Hollywood om in 2006 een Master of Fine Arts in Film Direction te behalen aan het American Film Institute. Eenmaal terug in Nederland richtte hij zich in eerste instantie op het regisseren van reclamespotjes en videoclips.

In 2011 maakte hij zijn speelfilmdebuut met de eerste film, speciaal gemaakt voor internet, Claustrofobia. Tevens regisseerde hij in de reeks Kort! de film Broeders. Een jaar later volgde zijn eerste bioscoopfilm, APP. In 2013 maakte hij ook de rauwrealistische televisiefilm Roffa in de reeks One Night Stand.

Op 27 ok…Lees verder op Wikipedia

Suggesties