Dvd
Nederlands
Eva is naar Sardinie͏̈ gevlucht, maar Peter, weer uit het ziekenhuis, krijgt daar lucht van en het huis van Milo en Anouk in Almere krijgt nieuwe bewoners.
Titel
Nieuwe buren. Seizoen 4
Regisseur
Bobby Boermans Jelle De Jonge Mark De Cloe
Naar het werk van
Saskia Noort
Acteur
Daan Schuurmans Bracha Van Doesburgh Anneke Blok Tibor Lukács
Taal
Nederlands
Uitgever
Just Entertainment, © 2019
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2019
Speelduur
10 x ca. 45 min.
Aantekening
Nederlands gesproken Ondertiteling: Nederlands voor slechthorenden
EAN
8711983969469

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 29 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Dramaserie (2014-) gebaseerd op het boek van Saskia Noort en geregisseerd door Bobby Boermans, met vaste hoofdrolspelers Bracha van Doesburgh (Eva) en Daan Schuurmans (Peter). In seizoen 4 (10 afleveringen) zijn er ook hoofdrollen voor Anna Drijver (Victoria) en Benja Bruijning (Olivier) en Sarah Chronis (Sophie) en Kay Greidanus (Kik). Voor deze serie moeten de stellen in het echt ook partners zijn. Sophie en Kik zijn een pasgetrouwd stel dat in het oude huis van Milo en Anouk in de Zonnewijk in Almere komt wonen. Sophie is zwanger en heeft haar baan opgezegd, maar thuiszitten bevalt haar niet. Kik loopt een promotie mis maar vertelt dat niet aan Sophie. Door geheimen die ze voor elkaar verborgen houden loopt de spanning op. Seizoen 4 speelt deels in Almere, maar ook deels op Sardinië, waarheen Eva is gevlucht met Roosje. Maar Peter, weer uit het ziekenhuis, gaat naar hen op zoek. Eva wil een nieuw leven opbouwen, maar dat blijkt niet zo makkelijk te zijn. Ze krijgt hulp van haar bur…Lees verder

Over Bobby Boermans

Bobby Boermans (Eindhoven, 1 september 1981) is een Nederlandse regisseur van films, reclamespotjes en videoclips.

Levensloop

Boermans groeide op in Amsterdam, waar hij een groot deel van zijn jeugd doorbracht in de filmstudio's van zijn stiefvader. Nadat hij in 2004 was afgestudeerd aan de Nederlandse Filmacademie in de richting montage, vertrok hij naar Hollywood om in 2006 een Master of Fine Arts in Film Direction te behalen aan het American Film Institute. Eenmaal terug in Nederland richtte hij zich in eerste instantie op het regisseren van reclamespotjes en videoclips.

In 2011 maakte hij zijn speelfilmdebuut met de eerste film, speciaal gemaakt voor internet, Claustrofobia. Tevens regisseerde hij in de reeks Kort! de film Broeders. Een jaar later volgde zijn eerste bioscoopfilm, APP. In 2013 maakte hij ook de rauwrealistische televisiefilm Roffa in de reeks One Night Stand.

Op 27 ok…Lees verder op Wikipedia