Boek
Nederlands

Het Dierenpraat TV doeboek

Britt Dekker (auteur), Richard Versluis (auteur)
Hét doeboek voor iedere dierenliefhebber van €15,99 nu voor € 7,50 OP=OP Het DierenpraatTV Doeboek is hét doeboek voor iedere dierenliefhebber, geschreven door Britt en Richard - de twee presentatoren van DierenpraatTV. Ga met Britt en Richard op safari in je achtertuin, ontdek welke vogels er rondom je huis leven en lees alles over de verzorging van dieren!

Hoe knip je bijvoorbeel
Titel
Het Dierenpraat TV doeboek
Auteur
Britt Dekker Richard Versluis
Taal
Nederlands
Uitgever
Uithoorn: Karakter Uitgevers B.V., 2018
96 p. : ill.
Verschijningsdatum
15-06-2018
ISBN
9789045213194 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Britt Dekker

CC BY 3.0 - Foto van/door DWDD

Britt Dekker (Purmerend, 24 februari 1992) is een Nederlandse dressuurruiter, presentatrice en vlogger.

Levensloop

Dekker nam in 2009 deel aan het RTL 5-datingprogramma Take me out. Ze was toen 17. In 2010 werd zij gevraagd voor het televisieprogramma Echte meisjes in de jungle, waarin zij als winnaar uit de strijd kwam en € 30.000,- won. Kort daarna behaalde ze haar havodiploma.

Het optreden van Dekker kreeg een vervolg toen ze samen met Ymke Wieringa een eigen online programma kreeg op het online platform van RTL genaamd RTL XL. Het programma verscheen onder de naam De zomer van Britt & Ymke. Het tweetal bezocht hierin diverse zomerse evenementen. Diezelfde zomer bracht Dekker een parodie uit op de zomerhit Loca People van Sak Noel, getiteld F*cking vet. De single haalde de 11e plaats in de Single Top 100. Dekker stelde een dubbelalbum samen met daarop haar favoriete liedjes: Br…Lees verder op Wikipedia