Daisy
Nederlands

Alles voor Romeo

Caja Cazemier (auteur)

Alles voor Romeo

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Op een sociaal netwerk ontmoet Anouk de oudere Romeo. Ze is stapelverliefd op hem, maar dan vraagt hij haar om iets te doen dat ze echt niet wil. Anouk wil hem niet kwijt… Voor ze het weet, is ze verstrikt in een nachtmerrie en een web van leugens.
Onderwerp
Loverboys
Titel
Alles voor Romeo
Auteur
Caja Cazemier
Taal
Nederlands
Editie
1
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2012
1 cd
Speelduur
05:07
Oorspr. uitgever
Ploegsma
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a434974

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Caja Cazemier

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Baeke

Caja Cazemier (Spijkenisse, 5 september 1958) is een Nederlandse schrijfster van jeugdboeken.

Biografie

Caja Cazemier groeide op in Groningen en woont in Leeuwarden. Na de middelbare school studeerde ze Nederlandse taal- en letterkunde. Tijdens haar studie besteedde ze veel aandacht aan jeugdboeken. Ze schreef een scriptie met als titel: Gemengde gevoelens. Jeugdliteratuur voor meisjes in de puberteit. Na haar studie werkte Cazemier twaalf jaar als lerares Nederlands. Sinds 2002 besteedt ze al haar tijd aan het schrijven van boeken.

Cazemier schrijft voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar. Haar verhalen gaan vrijwel allemaal over onderwerpen waarmee jongeren op die leeftijd mee te maken kunnen hebben: de brugklas, verliefdheid, seksualiteit, alcohol, drugs en lachgas, online daten, sociale media, depressie, uitgaansgeweld, loverboys, online pesten, gescheiden ouders, rouwverwerking, enzovoort. Het zijn realistische …Lees verder op Wikipedia