E-boek
Nederlands

De lunchroom van de weduwen

Camilla Läckberg (auteur), Elina Van der Heijden (vertaler), Wiveca Jongeneel (vertaler)

De lunchroom van de weduwen

Camilla Läckberg (auteur), Elina Van der Heijden (vertaler), Wiveca Jongeneel (vertaler)
`De lunchroom van de weduwen is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Weduwe Marianne heeft een lunchroom geopend van de erfenis van haar man: Café de Weduwen. Opvallend is dat de meeste klanten stellen van middelbare leeftijd zijn, waarbij de man zich onbeschoft gedraagt. Dan staat er opeens een agent op de stoep die Marianne confronteert met een aantal opmerkelijke sterfgevallen. Mannen van ve
Titel
De lunchroom van de weduwen
Auteur
Camilla Läckberg
Vertaler
Elina Van der Heijden Wiveca Jongeneel
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Uitgever
Amsterdam: Anthos, 2013
19 p.
ISBN
9789041423641

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Camilla Läckberg

CC BY 3.0 - Foto van/door Suz

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 30 augustus 1974) is een Zweedse schrijfster van misdaadromans.

Persoonlijk

Camilla, geboren Jean Edith Camilla Läckberg, is van huis uit econoom maar tegenwoordig fulltime schrijfster. Ze woont in Stockholm met haar drie kinderen en haar partner. De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

Bibliografie

  • 2019: En bur av guld - Gouden kooi (2019) ISBN 9789044354423
  • 2017: Häxan - Heks (2017) ISBN 9789041420152
  • 2014: Lejontämjaren - Leeuwentemmer (2015) ISBN 9789026329357
  • 2010: Änglamakerskan - Engeleneiland (2012) ISBN 9789049804848
  • 2009: Fyrvaktaren - Vuurtorenwachter (2011) ISBN 9789049804831
  • 2008: Sjöjungfrun - Zeemeermin (2009) ISBN 9789041416797
  • 2007: Tyskungen - Oorlogskind (2009) I…Lees verder op Wikipedia

Suggesties