E-boek
Nederlands

Zilveren vleugels

Camilla Läckberg (auteur), Elina Van der Heijden (vertaler), Sophie Kuiper (vertaler)
+1
Zilveren vleugels
×
Zilveren vleugels Zilveren vleugels

Zilveren vleugels

Camilla Läckberg (auteur), Elina Van der Heijden (vertaler), Sophie Kuiper (vertaler)
In de reeks:
Net als Faye begint te denken dat de rust in haar leven is teruggekeerd, wordt ze plotseling weer in het nauw gedreven. Ze is in het buitenland een heel nieuw leven begonnen; haar ex-man Jack zit in de gevangenis en haar bedrijf Revenge is waanzinnig succesvol. Maar vlak voordat Revenge in de VS gelanceerd gaat worden, wordt het bedrijf serieus bedreigd en is Faye gedwongen naar Stockholm terug te
Onderwerp
Faye (personage)
Titel
Zilveren vleugels
Auteur
Camilla Läckberg
Vertaler
Elina Van der Heijden Sophie Kuiper
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Zweeds
Oorspr. titel
Vingar av silver
Uitgever
Amsterdam: The House of Books, 2020
ePub2
ISBN
9789044354454

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 9 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Camilla Läckberg

CC BY 3.0 - Foto van/door Suz

Camilla Läckberg (Fjällbacka, 30 augustus 1974) is een Zweedse schrijfster van misdaadromans.

Persoonlijk

Camilla, geboren Jean Edith Camilla Läckberg, is van huis uit econoom maar tegenwoordig fulltime schrijfster. Ze woont in Stockholm met haar drie kinderen en haar partner. De meeste van haar boeken spelen zich af aan de westkust van Zweden, de streek waar ze ook geboren is.

Bibliografie

  • 2019: En bur av guld - Gouden kooi (2019) ISBN 9789044354423
  • 2017: Häxan - Heks (2017) ISBN 9789041420152
  • 2014: Lejontämjaren - Leeuwentemmer (2015) ISBN 9789026329357
  • 2010: Änglamakerskan - Engeleneiland (2012) ISBN 9789049804848
  • 2009: Fyrvaktaren - Vuurtorenwachter (2011) ISBN 9789049804831
  • 2008: Sjöjungfrun - Zeemeermin (2009) ISBN 9789041416797
  • 2007: Tyskungen - Oorlogskind (2009) I…Lees verder op Wikipedia

Suggesties