Mijn huid : alles over de verzorging die je huid doet stralen

Caroline Thilemans (auteur), Stefanie Faveere (fotograaf), Gaëlle Buntinx (fotograaf)
+1
Mijn huid : alles over de verzorging die je huid doet stralen
×
Mijn huid : alles over de verzorging die je huid doet stralen Mijn huid : alles over de verzorging die je huid doet stralen

Mijn huid : alles over de verzorging die je huid doet stralen

Hoeveel nachtcrème moet ik smeren? Hoe pas ik mijn huidverzorging aan aan de winter? Welke invloed heeft mijn levensstijl op mijn huid?

Schoonheidsspecialiste en diëtiste Caroline Thilemans bundelde al haar kennis in Mijn huid, de handleiding die je nodig hebt voor een gezonde en stralende huid, aangevuld met tips van dermatoloog Kim Lapiere.

Je krijg inzicht in de verschil

Titel
Mijn huid : alles over de verzorging die je huid doet stralen
Auteur
Caroline Thilemans
Fotograaf
Stefanie Faveere Gaëlle Buntinx
Taal
Nederlands
Uitgever
Tielt: Lannoo, 2019
141 p. : ill.
ISBN
9789401458931 (paperback)
Plaatsingssuggestie
615.3 (SISO) Lichaamsverzorging (ZIZO)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een jonge Vlaamse schoonheidsspecialiste vatte haar tips en adviezen over huidverzorging samen in dit boek. En ging ook zelf op de foto. Ze beschrijft de functies van de huid, het belang van een gezonde levensstijl, je huidtype herkennen, basisverzorging (gelaat en lichaam), verzorging in het instituut en verzorging volgens de seizoenen, huidproblemen, huidverzorging naar leeftijd, het verband tussen voedingsmiddelen en huid en diverse recepten. De informatie is niet verrassend, wel verzorgd en toegankelijk opgeschreven. De kleurenfoto's zijn passend. Een fris en toegankelijk boek, ook door de vormgeving met ook informatie in kaders en overzichtjes, ruim, met veel wit en op het omslag wat goud. Voorzien van twee registers op (ingrediënten voor) recepten en op onderwerp.

Suggesties