Dvd
Engels

Midnight, Texas. Season one

Charlaine Harris (naar het werk van), François Arnaud (acteur), Dylan Bruce (acteur)
Titel
Midnight, Texas. Season one
Naar het werk van
Charlaine Harris
Acteur
François Arnaud Dylan Bruce Parisa Fitz-Henley
Taal
Engels
Uitgever
Universal Studios, © 2018
3 dvd-video's
Oorspr. opname
2017
Speelduur
6hrs 49mins
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels voor slechthorenden Gebaseerd op de Midnight, Texas trilogie van Charlaine Harris
EAN
5053083136550 5053083152314

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Charlaine Harris

Charlaine Harris (Tunica, 25 november 1951) is een auteur van thrillers. Ze groeide op in de delta van de Mississippi. Oorspronkelijk schreef ze vooral gedichten: over geesten en nadien over tienerangsten. Toen ze naar Rhodes College in Memphis (Tennessee) ging, schreef ze toneelstukken. Enkele jaren later begon ze boeken te schrijven in het zogenaamde urban fantasy-genre.

Ze schreef twee series: Sookie Stackhouse (verfilmd als de HBO-serie True Blood) en Harper Connelly.

Bibliografie

Aurora Teagarden

  • Real Murders (1990)
  • A Bone to Pick (1992)
  • Three Bedrooms, One Corpse (1994)
  • The Julius House (1995)
  • Dead Over Heals (1996)
  • A Fool and His Honey (1999)
  • Last Scene Alive (2002)
  • Poppy Done to Death (2003)
  • All The Little Liars<…Lees verder op Wikipedia