E-boek
Nederlands
Als Sookies minnaar, de vampier Bill, onverwacht de benen neemt, krijgt Sookie contact met Eric, een ondode die met wisselend succes probeert de plaatselijke vampierkring in de hand te houden. Onverhoeds duikt Eric midden in de nacht voor Sookie op poedelnaakt en behoorlijk in de war. Tegelijkertijd wordt Sookies broer Jason vermist en krijgt Sookie lucht van een heksenkring waarvan de aan vampi
Titel
Zo goed als dood
Auteur
Charlaine Harris
Vertaler
Jessica Van Doremalen
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Editie
1
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2011
ISBN
9789024547890
CloudLibrary
3hw2y89

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Charlaine Harris

Charlaine Harris (Tunica, 25 november 1951) is een auteur van thrillers. Ze groeide op in de delta van de Mississippi. Oorspronkelijk schreef ze vooral gedichten: over geesten en nadien over tienerangsten. Toen ze naar Rhodes College in Memphis (Tennessee) ging, schreef ze toneelstukken. Enkele jaren later begon ze boeken te schrijven in het zogenaamde urban fantasy-genre.

Ze schreef twee series: Sookie Stackhouse (verfilmd als de HBO-serie True Blood) en Harper Connelly.

Bibliografie

Aurora Teagarden

  • Real Murders (1990)
  • A Bone to Pick (1992)
  • Three Bedrooms, One Corpse (1994)
  • The Julius House (1995)
  • Dead Over Heals (1996)
  • A Fool and His Honey (1999)
  • Last Scene Alive (2002)
  • Poppy Done to Death (2003)
  • All The Little Liars<…Lees verder op Wikipedia