Braille
Nederlands

Huurmoord

Chris Bradford (auteur), Karin Pijl (vertaler)
+1
Huurmoord
×
Huurmoord Huurmoord
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Connor wordt ingehuurd als Buddyguard om Feliks, de zoon van de Russische politicus Viktor Malkov, te beschermen. Maar Viktor is doelwit van de Russische maffia. Connor moet samenwerken met zijn rivaal Jason om Feliks te behoeden voor ontvoering of liquidatie.
Titel
Huurmoord
Auteur
Chris Bradford
Vertaler
Karin Pijl
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, © 2017
16 banden
Oorspr. uitgever
Van Goor
Aantekening
Gemaakt in Nederland

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Ben je gek op het lezen van spannende boeken, vol wreed-realistische elementen, waarin chantage, moord, vechten voor je bestaan, onwaarschijnlijke reddingsacties, aanslagen die – hoewel té fantastisch voor woorden – helaas dagelijkse werkelijkheid zijn, puberaal gekibbel, vriendschap, liefde, nationale en internationale strijd en versluierde belangen van de Rusland-maffia? Pak dan dit boek ter hand! Het is het vijfde deel in de reeks 'Bodyguard'* en vertelt het verhaal van Buddyguard Connor Reeves die voor het eerst moet samenwerken met zijn rivaal Jason, waten niet altijd van een leien dakje gaat. De BodyGuard-reeks is nog niet ten einde gezien de lugubere uitspraak van de directeur van Equilibrium tegen Grey: ‘Maar één mier kan een hele dam verwoesten.’ Om te vervolgen met: ‘Vernietig de mier!’. De lezer weet maar al te goed dat met die mier Connor Reeves bedoeld wordt... De auteur van deze serie is beroemd geworden met de reeks 'De jonge Samoerai'. Vanaf ca. 13 jaar.

Over Chris Bradford

Chris Bradford (Aylesbury, 23 juni 1974) is een Engels schrijver, muzikant en houdt zich bezig met Japanse vechtkunst. Hij is vooral bekend van zijn reeks Young Samurai, vertaald als De Jonge Samoerai.

Biografie

Chris Bradford beoefent sinds zijn zevende Oosterse vechtsporten, zoals shotokan, muay thai, aikido en tai-jutsu. Op dit moment beoefent hij ook Iaido en wado-ryu.

Voor hij fulltime schrijver werd, was hij professioneel songwriter en zanger. Hij heeft onder andere liedjes geschreven voor Iain Archer (Snow Patrol) en Graham Gouldman (10cc). Hij zong zelf met James Blunt. Hij heeft ook boeken geschreven over muziek.

Op dit moment is hij schrijver. Zijn eerste leesboek is verschenen in 2008 als het eerste deel in de serie De Jonge Samoerai. Deze reeks is ondertussen afgerond en Bradford werkt aan twee andere reeksen.

Bibliografie

Suggesties