Cd

The Lincoln lawyer : original motion picture score

Cliff Martinez (componist)
+1
The Lincoln lawyer : original motion picture score
×
The Lincoln lawyer : original motion picture score The Lincoln lawyer : original motion picture score

The Lincoln lawyer : original motion picture score

Genre:
Titel
The Lincoln lawyer : original motion picture score
Componist
Cliff Martinez 1954-
Uitgever
Lakeshore, 2011
1 cd
Speelduur
00:41:02
EAN
0780163421125
CDR
HFX8151
Plaatsingssuggestie
68 - Films, televisieseries en musicals (NBLC) F1 - Film- en theatermuziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 1 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Cliff Martinez

CC BY 2.0 - Foto van/door Raffi Asdourian from New York, United States

Cliff Martinez (New York, 5 februari 1954) is een Amerikaanse filmcomponist en ex-drummer bij onder andere Captain Beefheart, Red Hot Chili Peppers, Lidia Lunch en The Dickies.

Hij speelde mee op de eerste twee albums van de Red Hot Chili Peppers; The Red Hot Chili Peppers en Freaky Styley. Hij werd uit de band gezet omdat Jack Irons bereid was weer te gaan drummen bij The Red Hot Chili Peppers, nadat hij was vertrokken bij What Is This?.

Filmografie

  • Sex, Lies, and Videotape (1989)
  • Pump Up the Volume (1990)
  • Kafka (1991)
  • Black Magic (1992)
  • King of the Hill (1993)
  • Underneath (1995)
  • Gray's Anatomy (1996)
  • Schizopolis (1996)
  • Wicked (1998)
  • The Limey (1999)
  • Traffic (2000)
  • Narc (2002)
  • Solaris (2002)
  • Wo…Lees verder op Wikipedia