Cd

Pompeii : original motion picture soundtrack

Clinton Shorter (componist)
+1
Pompeii : original motion picture soundtrack
×
Pompeii : original motion picture soundtrack Pompeii : original motion picture soundtrack

Pompeii : original motion picture soundtrack

Genre:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 8 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Clinton Shorter

Clinton Shorter (Vancouver, 18 maart 1971) is een Canadees filmcomponist.

Shorter studeerde aan de Capilano College en het Centre for Digital Imaging and Sound in Vancouver. Hij begon als assitent bij componist Terry Frewer. Hij is een lid van de Gilde van Canadese Film Composers en Society of Composers, Authors and Music Publishers van Canada. Shorter werd in 2009 genomineerd voor een 'Breakout Composer of the Year' door het International Film Critics Association. In 2010 won hij een 'BMI Film Music Award' met de filmmuziek van District 9.

Filmografie

  • 2001: Come Together
  • 2005: The Cabin Movie
  • 2006: Unnatrural & Accidental
  • 2007: Normal
  • 2009: District 9
  • 2009: Cole
  • 2012: Contraband
  • 2013: Jappeloup
  • 2013: 2 Guns
  • 2013: Gibraltar
  • 2014: Pompeii…Lees verder op Wikipedia