Boek
Engels

Darien

Conn Iggulden (auteur)
The city of Darien stands at the weary end of a golden age. Twelve families keep order with soldiers and artefacts, spies and memories, clinging to a peace that shifts and crumbles. The people of the city endure what they cannot change.

Here, amongst old feuds, a plot is hatched to kill a king. It will summon strangers to the city - Elias Post, a hunter, Tellius, an old swordsman banish
Titel
Darien
Auteur
Conn Iggulden
Taal
Engels
Editie
1
Uitgever
[London]: Michael Joseph, 2018 | Andere uitgaves
VII, 339 p.
ISBN
9780718186470 (paperback)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Conn Iggulden

Conn Iggulden is een Engelse auteur die vooral historische romans schrijft. Hij werd geboren in 1971 en studeerde zowel aan de St. Martins School in Northwood als aan de Merchant Taylor's School. Hij studeerde Engels aan de Universiteit van Londen en gaf later zeven jaar les in dit vak. Hij werd zelfs het hoofd van het Engelse departement aan het St. Gregory's Roman Catholic School in Londen. Iggulden liet zijn post varen toen hij besloot een vierdelige serie te schrijven over de Romeinse consul en veroveraar Julius Caesar. Iggulden is getrouwd en heeft vier kinderen.

Werk

Historische fictie

Iggulden debuteerde met De Poorten van Rome, het eerste deel in zijn vierdelige serie Caesar. De serie is gebaseerd op het leven van Julius Caesar, vanaf zijn geboorte (De Poorten van Rome) tot aan zijn dood (De Toorn van de Goden).

De auteur heeft altijd gesuggereerd dat er een vijfde boek zou versc…Lees verder op Wikipedia