Daisy
Nederlands

De diepte van een Zweeds meer

De diepte van een Zweeds meer

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:
Hesther gaat met haar beste vriendin Mo en dier ouders op vakantie naar Zweden. Daar ontmoeten ze twee knappe Zweedse jongens en komt hun vriendschap onder druk te staan.
Titel
De diepte van een Zweeds meer
Auteur
Daan Remmerts De Vries
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2006?
1 cd
Speelduur
02:07
Oorspr. uitgever
Lemniscaat
Aantekening
Nederlandse stem Stem: Vrouw
CDR
a411957

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Daan Remmerts De Vries

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Daan Remmerts de Vries

Daan Remmerts de Vries (Leeuwarden, 5 april 1962) is een Nederlands schrijver van kinderboeken en boeken voor volwassenen, daarbij is hij illustrator, schilder en muzikant.

Levensloop

Daan Remmerts de Vries volgde de opleiding Tekenen en Handvaardigheid aan De Witte Lelie in Amsterdam. Al snel na het voltooien hiervan is hij fulltime gaan schilderen en schrijven. In 1990 debuteerde hij als kinderboekenschrijver met 'Zippy en Slos', vernoemd naar zijn eigen katten, geïllustreerd met linoleumsneden.

Remmerts de Vries heeft veel gereisd; in Newfoundland ging hij op zoek naar walvissen, in de Pyreneeën heeft hij gieren bestudeerd, in India heeft hij o. a. Aziatische leeuwen, wilde ezels en tijgers gefotografeerd en gefilmd. Veel van deze ervaringen komen terug in zijn boeken.

Remmerts de Vries heeft nooit willen kiezen tussen schilderen en schrijven. Hij heeft meer dan dertig boeken geïllustreerd. In 2010, naar aanleidin…Lees verder op Wikipedia