Cd

Klein klein kleutertje. vol.2

Dagmar Stam (uitvoerder)
+1
Klein klein kleutertje. vol.2
×
Klein klein kleutertje. vol.2 Klein klein kleutertje. vol.2

Klein klein kleutertje. vol.2

Doelgroep:
Alle leeftijden
Toon meer
Titel
Klein klein kleutertje. vol.2
Uitvoerder
Dagmar Stam
Uitgever
Aquarius, 2002
2 cd's
Speelduur
01:24:22
EAN
8713659000490
CDR
LAX1196
Plaatsingssuggestie
90 - Kinderrepertoire (NBLC) D9 - Kinder- en jeugdrepertoire (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

0 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Twee compactdiscs waarop in totaal 32 bekende peuter- en kleuterliedjes staan, voorzien van een melodieuze modernere begeleiding. De teksten worden duidelijk gezongen door heldere kinderstemmen die samen met de instrumentale muziekfragmenten tussendoor de liedjes tot leven brengen. Zo nodigen de liedjes vanzelf uit tot meezingen en meebewegen. Twee leuke compactdiscs voor de allerkleinsten om samen met de (groot)ouders te zingen en te spelen, ook geschikt voor op de crèche of peuterspeelzaal. Op de omslag een vrolijke illustratie met spelende kinderen van Dagmar Stam.

Over Dagmar Stam

Dagmar Stam (Amsterdam, 10 september 1945) is een Nederlands illustratrice.

Loopbaan

Stam volgde een opleiding aan de Rietveld en modeacademie in Amsterdam. Ze was actief in de reclamewereld, tot ze door het tijdschrift Libelle werd gevraagd om de rubriek Libelle weet 't te illustreren.

Sinds 1978 illustreert ze ook kinderboeken van onder anderen Vivian den Hollander, Nannie Kuiper en Carry Slee. In 1992 maakte ze samen met Francine Oomen verhalen over Tommie & Saartje, die waren te zien in Sesamstraat. Samen met Liesbeth van Binsbergen maakte ze vanaf 1996 een aantal prentenboeken in het kader van het Basproject, bedoeld om de taalontwikkeling van peuters en kleuters te stimuleren.

Geïllustreerde boeken (selectie)