E-boek
Nederlands

Black-out

Dalilla Hermans (auteur)
+1
Black-out
×
Black-out Black-out

Black-out

Dalilla Hermans (auteur)
Genre:
De moord op een jonge activiste zet het land in rep en roer. Iedereen heeft zijn mening klaar over de moordenaar: een vleesgeworden internettrol die zijn woorden omzette in daden. Maar is dat wat er echt gebeurd is? Dit boek vertelt het verhaal van een schijnbaar doodnormale jongen die achter zijn computerscherm transformeert tot een echte bully en uiteindelijk in de cel belandt voor moord. T
Onderwerp
Cyberpesten
Titel
Black-out
Auteur
Dalilla Hermans
Taal
Nederlands
Uitgever
[Antwerpen]: Horizon, 2019
198 p.
ISBN
9789492958426

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 14 keer in Vlaamse bibliotheken

Over Dalilla Hermans

Dalilla Hermans (1986) is een Belgische opiniemaakster en schrijfster van Rwandese afkomst. Ze is vaste columniste bij De Standaard en is redactrice bij Charlie Magazine.

Biografie

Hermans is geboren in Rwanda, en werd op de leeftijd van twee en een half jaar geadopteerd door een Belgisch gezin. Ze groeide op in de Kempen. In 2014 werd ze bekend toen ze een open brief schreef waarin ze racisme aankaartte.

In 2014 deed ze voor Groen mee aan de Belgische federale verkiezingen, ze stond daarbij op de zestiende plaats in de Antwerpse lijst. Ze wist dat dit een onverkiesbare plaats was, en omschrijft zichzelf dan ook niet als politica:

Ik wist op voorhand dat het een absoluut onverkiesbare plaats was, en had ook geen enkele ambitie om effectief de politiek in te gaan. Nog steeds niet trouwens. Telkens als iemand me omschrijft of aankondigt als politica gaan mijn nekharen ervan overeind staan. Dat was i…Lees verder op Wikipedia