Het belang van de klimaatproblematiek neemt steeds toe, evenals de noodzaak om maatregelen te treffen voor de beheersing van de uitstoot van broeikasgassen. Dit dossier wil bedrijven helpen om een optimaal klimaatbeleid te voeren.

Eerst en vooral komt de milieuproblematiek aan bod. Vervolgens wordt de voortgang besproken van de voornaamste beleidsinspanningen op internationaal, Europees, nationa

Titel
Ice haven
Auteur
Daniel Clowes
Taal
Engels
Uitgever
New York: Pantheon, 2005
89 p. : ill.
ISBN
0-375-42332-X

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Over Daniel Clowes

Daniel Gillespie Clowes (Chicago,14 april 1961) is een Amerikaans striptekenaar. Hij volgde kunstacademie aan het Pratt Institute (Brooklyn, New York) van 1979 tot 1983. Hij debuteerde in 1985 met een zesdelige stripreeks, Lloyd Llewellyn, uitgegeven bij Fantagraphics.

Hij staat bekend om zijn persoonlijke stripreeksen rond het alledaagse leven van mensen. Zijn bekendste werk is Ghost World, dat in 2001 verfilmd werd als Ghost World door Terry Zwigoff.

Hij heeft ook platenhoezen geïllustreerd, waaronder Everything Looks Better in the Dark (1987) door Frank French en Kevn Kinney, en het The Supersuckers album The Smoke of Hell (1992). Zijn tekeningen zijn ook te zien in de videoclip voor The Ramones' cover van Tom Waits' "I Don't Wanna Grow Up".

Publicaties

Reeksen