De familieband van vier volwassen zussen wordt nog hechter wanneer de jongste in een huwelijkscrisis zit.
Titel
De affaire
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Erica Feberwee
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The affair
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2023
346 p.
ISBN
9789024598984 (paperback) 9789021045573 (paperback)

Andere formaten:

Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Een verhaal over liefde en familie. Het boek volgt het verhaal van Rose McCarthy, een invloedrijke hoofdredacteur in New York, en haar vier succesvolle dochters. De jongste dochter, Nadia, woont in Parijs en is getrouwd met de bestseller-romanschrijver Nicolas Bateau. Haar leven wordt op zijn kop gezet wanneer er een verhaal over een affaire van haar man met een jonge actrice uitlekt. Nadia zoekt steun bij haar moeder en zussen terwijl ze haar leven weer op de rails probeert te krijgen, en komt erachter wat er het meest toe doet in het leven. Vaardig en zeer toegankelijk geschreven. Danielle Steel (New York, 1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur van feelgoodromans. Ze heeft meer dan 195 boeken geschreven, waarvan er 21 zijn verfilmd.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia