Boek
Nederlands
Een jonge architecte krijgt de verantwoordelijkheid voor de drie kinderen van haar zus en zwager die bij een vliegtuigongeluk zijn omgekomen.
Titel
Familieband
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Karin Breuker
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Family ties
Editie
2
Uitgever
Amsterdam: Poema Pockets, 2012 | Andere uitgaven
304 p.
ISBN
9789021014814 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Annie Ferguson is 26 jaar en net afgestudeerd als architect als ze de verantwoordelijkheid krijgt voor drie jonge kinderen omdat haar zus en zwager zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Zestien jaar later zijn de kinderen uitgevlogen, maar vragen nog steeds Annies aandacht. Oudste pleegkind Liz, redacteur van een bekend modeblad, heeft door de dood van haar ouders bindingsangst, pleegzoon Ted krijgt als student een verhouding met een docent wat hem in grote problemen brengt. En Kate, de jongste pleegdochter, heeft een relatie met een moslimjongen en ontdekt dat haar Amerikaanse cultuur totaal verschilt van die van haar vriend. Wanneer uiteindelijk voor Annie de liefde zich aandient, lijkt daar geen ruimte voor te zijn. Een roman die de nadruk legt op het hebben en houden van een goede band tussen familieleden. De verhaallijn boeit en de personages roepen sympathie op. De Amerikaanse bestsellerauteur (1947) heeft sinds haar debuut vele tientallen populaire romans geschreven waarvan …Lees verder

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia