Boek
Nederlands

Tot in lengte van dagen : kunnen geliefden elkaar weer vinden in een ander leven?

Danielle Steel (auteur), Maya Denneman (vertaler)

Tot in lengte van dagen : kunnen geliefden elkaar weer vinden in een ander leven?

Een jong Amerikaans stel krijgt in 1975 de nodige tegenslag te verwerken; in 2013 valt een Amishmeisje voor de charmes van haar uitgever alsof zij elkaar al langer kennen.
Titel
Tot in lengte van dagen : kunnen geliefden elkaar weer vinden in een ander leven?
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Maya Denneman
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Until the end of time
Editie
3
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2014 | Andere uitgaven
315 p.
ISBN
9789021809052 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Bij een mode-shoot op straat in de New Yorkse sneeuw blijft een gehaaste man staan om te kijken en raakt geboeid door de mooie styliste die alles enthousiast en vloeiend regelt. Het is liefde op het eerste gezicht. Jenny is een icoon in de boeiende modewereld van 1975 en geeft Bill de moed zich af te keren van het door zijn machtige rijke familie opgedrongen en zekere bestaan als welvarend jurist: hij volgt zijn droom en wordt dominee. Ook voor Jenny is dit een grote, liefdevolle ommekeer. Decennia later, in 2013, vindt de roman van Lillibet, een Amishmeisje, op een wonderlijke manier zijn weg naar het kantoor van Bob, een New Yorkse uitgever die al jaren een grote bestseller zocht. Hier is zijn kans. Hun snelle diepe band is onverklaarbaar. Of zat er een grond van waarheid in de belofte van Bill aan Jenny dat hun liefde voor eeuwig zou zijn en hebben ze elkaar in een ander leven opnieuw gevonden? Steel breekt een lans voor ware liefde en persoonlijke idealen. De vertaling is matig, m…Lees verder

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia

Suggesties