Een eenzame vrouw van middelbare leeftijd, wier dochters de deur uit zijn en wier man nooit tijd voor haar heeft, ontmoet een jeugdvriend als ze weer gaat studeren.
Titel
Vervulde wensen
Auteur
Danielle Steel
Verteller
Trees Vanhulle  (inlezer)
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Answered prayers
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2003
1 cd
Speelduur
11:27:11
Aantekening
Stem: Vrouw Vlaamse stem

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Faith Madison is al 26 jaar getrouwd met de dominante bankier Alex. Wanneer hun beide dochters volwassen zijn, wil Faith haar studie rechten weer oppakken. Alex is hier fel tegen, hij vindt dat een vrouw thuis hoort te zijn. Bij de begrafenis van haar stiefvader ontmoet Faith Brad Patterson, vroeger de beste vriend van haar overleden broer. Hij stimuleert juist haar studiekeuze en steunt haar als Faiths echtgenoot met leugens een eind maakt aan hun huwelijk. Wanneer ook Brads huwelijk op de klippen loopt, wordt hun beider wens vervuld. Een voorspelbaar verhaal met zwartwitte karaktertekeningen. Toch zal een grote lezerskring weer genieten van deze 56e roman van de schrijfster van bestsellers. Paperback, kleine druk.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia