Boek
Nederlands

Vrijgezellen : drie mannen komen hun droomvrouw tegen ...

Danielle Steel (auteur), Marcella Houweling (vertaler)
+1
Vrijgezellen : drie mannen komen hun droomvrouw tegen ...
×
Vrijgezellen : drie mannen komen hun droomvrouw tegen ... Vrijgezellen : drie mannen komen hun droomvrouw tegen ...

Vrijgezellen : drie mannen komen hun droomvrouw tegen ...

Als drie jongemannen hun jaarlijkse vakantie houden aan boord van een luxe jacht in de Middellandse Zee, kunnen ze nog niet bevroeden dat dit de laatste keer zal zijn.
Titel
Vrijgezellen : drie mannen komen hun droomvrouw tegen ...
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Marcella Houweling
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Toxic bachelors
Editie
9
Uitgever
Amsterdam: Luitingh-Sijthoff, 2014 | Andere uitgaven
430 p.
ISBN
9789021810119 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:
Andere talen:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Drie aantrekkelijke vrienden hebben veel succes in hun beroep, maar kunnen de ware liefde niet vinden. Als ze eindelijk hun droomvrouw ontmoeten, durven ze het geluk niet te accepteren. Alledrie zitten ze met frustraties en trauma’s die ze eerst moeten verwerken voordat ze zich kunnen overgeven aan de liefde. Dit romantische verhaal is zeer voorspelbaar. Er wordt veel informatie gegeven over de kleding die de heren dragen: dure en zeer exclusieve merken. De vrouwen op wie ze uiteindelijk vallen, zijn zonder uitzondering zeer knap en intelligent, en geschapen voor het moederschap. Maar ook zij hebben traumatische ervaringen. Irrealistisch, voorspelbaar en supersentimenteel met overgevoelige mannen en perfecte vrouwen en luxe. Schrijfsters bekendheid zal toch wel lezers aantrekken. Vrij kleine druk en ruime interlinie.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia

Suggesties