Blu-ray
Engels

Mad men. Het complete zevende seizoen

David Carbonara (componist), Jon Hamm (acteur), Elisabeth Moss (acteur)
Levens, liefdes en ambities van een groep competitieve mannen en vrouwen die in de jaren zestig van de 20e eeuw in New York bij een reclamebureau werken.
Bevat
Disc 1 Time zones ; A day's work ; Field trip ; The monolith ; The runaways ; The strategy ; Waterloo (Afl. 1-7)
Disc 2 Severance ; New business ; The forecast ; Time & Life ; Lost horizon ; The milk and honey route ; Person to person (Afl. 8-14)
Titel
Mad men. Het complete zevende seizoen
Componist
David Carbonara
Acteur
Jon Hamm Elisabeth Moss 1982- Vincent Kartheiser January Jones Christina Hendricks John Slattery
Taal
Engels
Uitgever
Dutch Filmworks, 2015
2 blu-ray's + 1 bonus blu-ray
Speelduur
682 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8715664117484

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

De serie 'Mad men' speelt zich af op en rond de New Yorkse Madison Avenue (bijgenaamd Mad) in de jaren zestig van de 20e eeuw. Hoofdpersonen zijn de ambitieuze werknemers van het advertentiebureau Sterling Cooper, geleid door creatief directeur Don Draper (Jon Hamm). Opvallend voor de kijkers van nu is dat er volop gerookt en gedronken wordt en dat seksisme, racisme en homofobie heel gewoon zijn. Marie Cecile Beniers (AD, 20-06-'13) over seizoen 6: 'Mad Men is geen serie vol zenuwslopende cliffhangers. Toch boeit de reeks over het wel en wee van het New Yorkse reclamebureau Cooper Sterling Draper Pryce in de jaren '60 mateloos. Van de aankleding tot de spitsvondige dialogen: de makers letten op elk detail.' Frits Abrahams (NRC 1-4-'15) heeft het wel gezien na zes seizoenen: 'een steeds slapper wordend scenario. (...) Mad Men is van een prikkelende serie verworden tot een echte, voorspelbare soap die eindeloos zou kunnen doorgaan.' De serie die is gemaakt voor de Amerikaanse kabeltelev…Lees verder

Suggesties