Cd

The cabin in the woods : original motion picture soundtrack

David Julyan (componist)
+1
The cabin in the woods : original motion picture soundtrack
×
The cabin in the woods : original motion picture soundtrack The cabin in the woods : original motion picture soundtrack

The cabin in the woods : original motion picture soundtrack

Genre:
Titel
The cabin in the woods : original motion picture soundtrack
Componist
David Julyan
Uitgever
Varese Sarabande, 2012
1 cd
EAN
4005939714529
CDR
HFX8756
Plaatsingssuggestie
68 - Films, televisieseries en musicals (NBLC) F1 - Film- en theatermuziek (Vlaams muziekschema)

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 3 keer in Vlaamse bibliotheken

Over David Julyan

David Julyan (Cheltenham, 1967) is een Brits filmcomponist.

Levensloop

Hij Studeerde aan de University College London. Na zijn studie begon hij zijn carrière films te componeren voor regisseur Christopher Nolan. Ook componeerde hij diverse horrorfilms zoals The Descent. Julyan werkte net als alle andere betrokkenen belangeloos mee aan de film Following waar door de totale productiekosten uit kwam op 6.000 Amerikaanse dollar.

Filmografie

  • 1998: Following
  • 2000: Memento
  • 2002: Insomnia
  • 2002: Happy Here and Now
  • 2004: Spivs
  • 2004: Inside I'm Dancing
  • 2005: The Descent
  • 2005: Dungeons & Dragons 2: Wrath of the Dragon God
  • 2006: The Last Drop
  • 2006: The Prestige
  • 2007: Outlaw
  • 2007: WΔZ (aka …Lees verder op Wikipedia