Makkelijk lezen
Engels

Spider-man

David Koepp (scenarist), Stan Lee (naar het werk van), Steve Ditko (naar het werk van)
Na een beet van een spin krijgt Peter ongekende krachten en wordt Spider-Man. Deze krachten heeft hij hard nodig om zijn vijand uit te schakelen en zijn vriendin te redden. Met foto's uit de film. Vanaf ca. 12 jaar.
Titel
Spider-man / based on the screenplay by David Koepp ; based on the Marvel Comic Book by Stan Lee and Steve Ditko ; adapted by Jane Rollason ... [et al.]
Scenarist
David Koepp
Naar het werk van
Stan Lee Steve Ditko
Bewerker
Jane Rollason
Taal
Engels
Uitgever
London: Scholastic, 2009 | Andere uitgaves
40 p. : ill.
ISBN
9781904720621 (paperback, 2009)

Andere formaten:

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Besprekingen

Dit deeltje is een verkorte weergave van de film 'Spider-man'. Peter Parker woont bij zijn oom en tante. Tijdens een schooluitje wordt hij gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. Hij krijgt geheimzinnige krachten. Hij gebruikt deze krachten om mensen te helpen en hij neemt het op tegen de Green Goblin. Het verhaal wordt op bijgaande cd naverteld. De serie Scolastic Readers is afgestemd op jongeren van 11 tot 18 jaar die Engels als tweede taal leren. Dit boek op Level 1 is bedoeld voor jongeren die 1 à 2 jaar Engelse les hebben gevolgd. De serie bewerkt moderne films, tv-series en jongerenliteratuur tot tijdschriftachtige boekjes, die naast het verhaal veel illustraties (foto's uit de film), informatiebladen en zelfstudieactiviteiten bevatten. Het verhaal wordt op bijgaande cd naverteld. Dit boekje is geschikt voor kinderen in groep 8 die voor het tweede jaar Engels krijgen of voor de eerste klas van het voortgezet onderwijs. De serie sluit aan bij het in Nederland gebruikte ti…Lees verder

Over David Koepp

David Koepp (Pewaukee, 9 juni 1963) is een Amerikaans scenarioschrijver, filmregisseur en auteur. Hij is vooral bekend als de schrijver van blockbusters als Jurassic Park (1993), Mission: Impossible (1996), Spider-Man (2002) en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008).

Biografie

David Koepp werd in 1963 geboren in Pewaukee (Wisconsin). Zijn vader Donald had een bedrijf dat gespecialiseerd was in reclameborden en zijn moeder was een verpleegkundige en familietherapeute. Tijdens zijn studies aan Kettle Moraine High School had hij een baantje bij een McDonald's-restaurant in Delafield. In 1986 behaalde hij een bachelor aan de Universiteit van Californië - Los Angeles (UCLA), waar hij een filmopleiding volgde.

Carrière

Als scenarist

Na zijn studies ging Koepp in Hollywood aa…Lees verder op Wikipedia

Suggesties