Titel
Flirting with disaster / written and dir. by David O. Russell
Regisseur
David O. Russell
Componist
Stephen Endelman
Acteur
Ben Stiller Patricia Arquette
Taal
Engels
Uitgever
E One, 2012 | Andere uitgaves
1 dvd-video
Oorspr. opname
1996
Speelduur
ca. 90 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8713045229993

Beschikbaarheid in Vlaamse bibliotheken

Meer dan 2 keer in Vlaamse bibliotheken

Over David O. Russell

CC BY 3.0 - Foto van/door David Shankbone

David Owen Russell (New York, 20 augustus 1958) is een Amerikaanse regisseur, producent en scenarioschrijver van (speel)films. Russell is vooral bekend als de regisseur en schrijver van de films Three Kings en I Heart Huckabees.

Filmografie

Als regisseur

  • Joy - 2015
  • American Hustle - (2013)
  • Silver Linings Playbook - (2012)
  • The Fighter - (2010)
  • Soldiers Pay - (2004)
  • I Heart Huckabees - (2004)
  • Three Kings - (1999)
  • Flirting with Disaster - (1996)
  • Spanking the Monkey - (1994)
  • Hairway to the Stars - (1990)
  • Bingo Inferno - (1987)

Als schrijver

Suggesties